free website builder
Mobirise

SAJTÓ- ÉS FILMPREMIER

Mobirise

Kedves Meghívottak,
Tisztelt Sajtó-munkatársak, kollégák!

Elérkezett a pillanat, ami bemutatja 5 év kemény munkáját. Öt évnyi forgatást, szervezést. Munkám során rengeteg embert megismertem, hallottam és láttam történeteket, kaptam hideget és meleget, szeretetet, ösztönzést, bátorítást, segítségről való biztosítást és persze támadást, elnémítást stb. Viszont nagyon sok mindent kaptam mindazoktól, akik segítették e film létrejöttét.

Egyetlen dolgot nem sikerült csak megkapnom: az anyagi támogatást. Vettem egy (sok) nagy levegőt, és évek alatt megvalósítottam önerőből valamit, amit most Önök előtt szeretnék bemutatni.

Ez a film segíteni hivatott. Önzetlenül. Felelősséggel. Tudatosan. Úgy, ahogy film ebben az országban erről a témában még soha.

A nagyon-nagyon sok embernek köszönöm, és találkozunk a premieren!Kollár István, a film készítője


2020. január 20., hétfő  |  9-12 óra között
Budapest, Cinema City Westend, 5-ös terem

FONTOS TUDNIVALÓK

9.00-tól érkezés, bejelentkezés a pultnál
9.30–10.20: Beszédek, előadások, sajtókérdések
10.30–11.20: Filmvetítés
11.20–12.00: Sajtókérdések, beszélgetés-lehetőség

12 órától a mozitermen kívül további interjúkra, beszélgetésre van lehetőség
az alkotókkal, szereplőkkel, orvosokkal, szakemberekkel.

Kérjük az időpontok pontos betartását, mert bár a helyszín egy moziterem, ettől függetlenül pontosan kezdünk.
A létszámtervezés miatt kérem, mindenki mielőbb regisztrálja magát (a lenti űrlappal)

A lista csak a hivatalos meghívók kiküldése után látható.

A SAJTÓ MUNKATÁRSAINAK:

A legfontosabb feladatuk, és a legnagyobb kérésünk, hogy vigyék hírét a filmnek, informálják a lakosságot az abban elhangzottakról.

A helyszín a Cinema City Westend 5-ös terme. A filmvetítés előtti időszakban rövid kiselőadásokat tervezünk neves szakemeberekkel és a film készítőivel. Ezalatt a sajtó munkatársai fotókat, felvételeket természetesen készíthetnek, valamint mozgásra (fotósoknak, operatőröknek) is van lehetőség. 

A film vetítése alatt viszont tilos a vászonról felvételek készítése, és kérjük, hogy a mozgásokat is redukálják a legminimálisabb szintre, hogy ne zavarjuk meg a filmnézést.

A filmmel kapcsolatos sajtóanyagokat feltöltöttük honlapunkra, ahonnan azok letölthetők. Ilyenek a filmből kivágott képek, letölthető filmbemutatók, vektoros logó stb. A film honlapjáról bármely szöveg szabadon felhasználható bármely sajtótermékben forrásmegjelöléssel.
www.alzheimerfilm.com/sajto.zip

A premieren saját fotósunk is készít képeket, így az ő neve feltüntetésével ezeket a képeket is fel lehet használni egyéb díj nélkül. Ezek a képek az alábbi linken lesznek elérhetők:
www.alzheimerfilm.com/premierfotok.zip

Remélem, nagyon sokan leszünk, és beszélgetünk mindarról, ami fontos.

Bármilyen további kérdés, kérés esetén keressenek az alábbi elérhetőségen:
Kollár István
premier@alzheimerfilm.com
+36 70 36 830 36

ÜZENET A FILM KÉSZÍTŐJÉTŐL A SAJTÓ MUNKATÁRSAINAK

"Szeretném
, ha a sajtó munkatársainak, tulajdonképpen újságíró kollégáknak is – a film megismerése után – egyfajta küldetéssé váljon a film mondanivalójának terjesztése, hogy minél több emberhez lejusson.

Ez a film egy misszió, egy igazi ismeretterjesztés mindenkinek. Akinek ezzel és ebben kell élni, valamint annak is, akinek szerencsére nem.

A sajtó és a média feladata, hogy erről a betegségről nyíltan és szakmailag korrekt módon szó essék.

Ha Önök ebben nem partnerek, ha nem érzik át ennek jelentőségét a jövőnkre és társadalmunkra nézve, ha ezt csak egy hétfő délelőtti kötelező munkának tekintik, akkor inkább ne is jöjjenek." 

Kollár István | a film készítője

A férőhelyek száma korlátozott, ezért CSAK MEGHÍVOTTAK vehetnek részt a premieren. A meghívás viszont nem elég, kérem, hogy mindenki REGISZTRÁLJON, vagyis névvel és létszámmal (önmagát is beleszámolva) jelezze vissza részvételi szándékát. Ez vonatkozik vendégeinkre és a sajtó munkatársaira is. 


Minden meghívott regisztráljon,
vagyis jelezze vissza részvételi szándékát mielőbb!

REGISZTRÁCIÓ (KÖTELEZŐ)

Filmadatok

4

ELŐADÁSOK

A film vetítése előtt - terveink szerint - négy kiselőadást hallhatnak a betegséggel kapcsolatosan neves szakemberektől, akiktől kérdezhetnek is. 

5

ÖT ÉV

Ez a film az elmúlt 5 évben készült. Akkor egy interjúval kezdődött, és az utóbbi pár évben bontakozott ki a történet egy önálló dokumentumfilmmé.

50

FILMHOSSZ

A film 50 perc hosszú, és a forgalmazó tévétársaság igénye szerint darabolható - szükség esetén.

10

A FILM ELADÓ

Hivatalos magyar filmként országos médiumok számára eladó. A ráköltött összeg és idő fejében egy alapárat meghatároztunk... 

Mobirise


CINEMA CITY
Köszönjük a Cinema City önzetlen támogatását!

MAGYAR ALZHEIMER ALAPÍTVÁNY
Köszönjük, hogy szakmailag segítették filmünket és a premier műsorát!