Mobirise

A film célja

Az Alzheimer című dokumentumfilmet nem csak a betegségben érintetteknek szánjuk. Azt szeretnénk, ha mindenki látná, mindenki tanulna abból, amit lát. 

Átélhetünk családi tragédiákat, fel nem adott küzdelmeket. A legnevesebb orvosok és kutatók mondják el, amit eddig erről a betegségről tudunk. Segítünk azoknak, akik nem tudják, kihez fordulhatnak, akik nem ismerik a betegséget, akiknek fogalmuk sincs, hogy milyen ennek a betegségnek a lefolyása.

De elsősorban azt szeretnénk láttatni, hogy az emberi élet, az emlékek, az értelem, a személyiség mennyire múlandó.

Elképesztő megtapasztalni azt, hogy Valakiből csupán egy emberi lény lesz. Nem tudjuk mi és hogyan játszódik le "odabent", sőt azt sem, hogy miként és hogyan alakul ki ez a betegség. 

Ma Magyarországon gyerekcipőben jár mind orvosszakmailag, mind ellátás tekintetében, mind segítség- és információnyújtás terén az Alzheimer kór kutatása, kezelése.

Az Alzheimer című dokumentumfilmünkkel a legfőbb célunk, hogy megismertessük az emberekkel ezt a betegséget, hogy elfogadóbbak legyenek a demens betegekkel szemben. Másik célunk, hogy amit eddig orvoszakmailag tudunk az Alzheimer kórról, mindazt a tudást átadjuk, harmadrészt pedig segítséget nyújtsunk a bajban a hozzátartozóknak, hogy megismerjék a lehetőségeiket, a segítség módját és útját.


Az Alzheimer című film a magyar és nemzetközi kaotikus helyzetben szeretne útmutatást, összefoglalást adni mindazoknak, akik érintettek a betegségben.

Akik nem érintettek pedig nagyon sokat tanulhatnak a filmben szereplőktől, hiszen látni és tapasztalni mindazt, amit akár mi is elveszíthetünk, teljesen más szemléletet adhat a további életünkhöz.

KÖVESSEN MINKET FACEBOOKON A LEGFRISSEBB INFORMÁCIÓKÉRT!

Free AI Website Maker