Mobirise

Segítsen, mielőtt
elfelejtjük
megköszönni!


Az Alzheimer egy informatív, lélekben megterhelő, mindenki számára érdekes dokumentumfilm 60 percben.

Olyan támogatókat keresünk, akik szívesen állnak a „jó ügy” mögé, akik vállalják társadalmi aktivitásukat, akik szeretnének segíteni rajtunk keresztül a magyar lakosságon.

Akik segítenek...

Ide kerülnek mindazok, akik támogatnak minket. Jelenleg több céggel folytatunk tárgyalásokat, de kizárjuk azon partnereket, akik bármely politikai párthoz szorosan tartoznak, akik a gyógyszeriparban tevékenykednek, akik érdekeltek lehetnek bármely gyógyszer vagy gyógyító módszer értékesítésében. Ennek oka a film objektivitásának megőrzése.


Köszönettel tartozunk minden szereplőnek és hozzátartozónak,
akik beengedtek otthonaikba és megmutatták, elmesélték titkaikat, hogy ezzel segítsék a film létrejöttét. Nélkülük nem sikerült volna.

Segítőnk és forgalmazó partnerünk a Cinema City,
akiknek hálával tartozunk, hiszen úttörőként felvállalták ennek a dokumentumfilmnek a vetítését. A csodába illő sikert ugyan a Covid kicsit derékba törte 2020-ban, de azóta is nagy és töretlen az érdeklődés a film iránt.

Külön köszönet dr. Menyhárt Miklósnak
az éveken át tartó, önzetlen segítségért és azért a hihetetlen mértékű szakmai tudásának, amivel támogatta ezt a filmet.

- - - - - - - - - - - - -

Támogatónk lett 2020-ban a VOSZ!
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége hosszú fennállásuk óta, történelmükben először saját tőkéjükből támogatnak valakit, vagy valamit.
El sem tudjuk mondani, mekkora megtiszteltetés, hogy az Alzheimer film az a dolog, az a küldetés, ami mögé most beállnak, aminek útját segítik. 


Segítőink között 2021-től GYŐR városa is
Győr különleges helyet foglal el szívünkben, hiszen a film készítője és a film szakmai mentora is győri. A 750 éves Győr városa is immár az Alzheimer című dokumentumfilm, és a köré szerveződő országos információs előadások támogatója. Köszönjük!

KÖVESSEN MINKET FACEBOOKON A LEGFRISSEBB INFORMÁCIÓKÉRT!

AI Website Generator